Tel : 022-6751 444
Main Menu
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Printer Garage voor fuser, parts & service

Know-how over printerstoringen

Printer Garage is uw contactpersoon bij een serieuze printerstoring die u niet zelf kunt oplossen. En beschikt over de onderdelen en vaklieden om de problemen op te lossen. Dat maakt ons niet zomaar een simpele dozenschuiver waar u voordelig uw fuser, drum of rolletjes koopt. De probleemoplossing van de printerstoring staat bij ons centraal. Daarnaast is ons serviceteam gecertificeerd om de meeste printermerken te servicen.

Self service of servicebeurt op locatie

De ene klant weet precies welk partnummer hij nodig heeft en bestelt direct op onze website. De andere klant heeft behoefte aan service. Wij hebben in Nederland technische vaklieden op de weg om het u makkelijk te maken. Hardware, software of netwerkproblemen, neem contact op met ons.

Flexibel en voordelig

Veel serviceorganisaties doen er moeilijk over om printers zonder servicecontract te onderhouden. Wij stellen ons flexibel op uurtje factuurtje voor de service. Wij begrijpen dat bedrijven niet vast willen zitten aan lange contracten. In de meeste gevallen kunnen de medewerkers zelf met de juiste parts & kits de printer maken. En voor lastigere klusjes diep in de printer, zoals de fuser, helpen we u graag een handje op locatie.

Probleemoplossing van de storing

Veel leveranciers maken printers véél complexer dan dat ze werkelijk zijn. "Document Solutions" lijkt een modebegrip. Terwijl in essentie de multifunctional van 2013 amper verschilt van 2018. Wij houden het eenvoudig en richten ons direct op de probleemoplossing van de storing zodat u direct weer kunt printen, scannen, copiëren. Voordelen:
  • » verstand van printerstoringen
  • » voordelig de benodigde parts bestellen
  • » no-nonsense service op locatie

Fijnstoffilter aanbrengen op uw printer

U wilt schone lucht in uw kantoor en repro. Realiseer u goed dat toner de luchtkwaliteit ernstig vervuilt. Printer Garage kan in samenwerking met EcoLucht uw multifunctional of productieprinter uitvoeren met een fijnstoffilter. Hierdoor kunt u met behoud van een gezonde werkklimaat blijven printen.

Self service Webshop Service op locatie