Tel : 022-6751 444
Main Menu
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Printer drum

Een printer drum heeft een belangrijke wisselwerking met de toner cartridge. De lichtgevoelige drum zorgt ervoor dat de toner via een statische elektriciteit op het vel papier wordt overgebracht. De lasertechniek verzorgt de exacte documentweergave die de drum op het papier rolt. Vervolgens gaat het papier naar de printer fuser die de toner erop hecht door verhitting en druk.

Print drum vervangen

Het vervangen van een printer drum is bij de meeste printer eenvoudiger dan een fuser. Als dit het enige probleem is dan kun je dit zelf doen. Let er wel op dat de drum extreem gevoelig is voor licht. In sommige printers / multifunctionals zit de drum al in de toner cartridge geīntegreerd. In vele modellen zijn het aparte componenten. Daarbij gaat een drum vele malen langer mee dan de toners.

Drum vinden

Printer drum via servicebeurt

Waarom zelf sleutelen een defecte printer als u gewoon de hulp van een vakman kunt inschakelen. Flexibel, snel en professioneel met alle benodigde partonderdelen voor uw model bij de hand. Uurtje factuurtje zonder vaste servicecontract.

Servicebeurt tarieven

Printer drum - favoriete links